Handbal

127 produse
127 produse

Handbal, un sport de interior și nu numai, apreciat mai ales de către persoanele de genul feminin


Unul dintre principalele sporturi apreciate de către persoanele de gen feminin este handbal. Acesta este jucat cu precădere de către femei și mai puțin de către partea masculină. Handbalul este un sport de origine germană care și-a început activitatea pe la începutul secolului al 19-lea, în zilele noastre fiind un sport modern, apreciat atât de către femei cât și de către bărbați. Obiectivul acestui sport este înscrierea de goluri cu ajutorul unei mingi mai grele decât una de fotbal. Este foarte important de știut că golurile de handbal sunt acceptate doar dacă mingea a intrat complet in poartă. De asemenea, o regulă strictă la handbal este aceea că este interzisă deplasarea mingii de handbal cu ajutorul picioarelor, exceptând activitatea portarului. Un joc de handbal durează o oră fiind împărțit în două, respectiv prima repriză durând jumătate de oră iar cealaltă a doua jumătate de oră. Între cele două jumătăți de oră se acordă un timp liber de 10 minute iar în cazul unei cravate meciul mai poate fi prelungit cu cinci minute. Cei doi arbitri care asistă la un meci de handbal trebuie să fie ambii corecți fiind și ei la rândul lor asistați de un secretar care numără golurile și faulturile dar și de un cronometror. Meciul de handbal este extrem de strict, cu reguli precise iar cei care le încalcă mai întâi vor fi avertizați, apoi excluși, descalificați și chiar expulzați din joc.

De ce echipament avem nevoie pentru a juca handbal


În cazul în care suntem la început și dorim să ne antrenăm pentru un meci de handbal, mai întâi de toate trebuie să știm că mingea este cea mai importantă. Aceasta trebuie să aibă o greutate nici prea mare nici prea mica astfel încât să poată fi manipulată mai ușor dar și pentru a se putea lansa mai bine. De asemenea, mingea de handbal trebuie să fie fabricată din piele naturală sută la sută sau din orice alt material sintetic care poate atinge o greutate mai mare. Articolele de îmbrăcăminte - încălțăminte și accesoriile acestora sunt și ele foarte importante atunci când jucăm handbal, aici referindu-ne la tricouri, bluze, hanorace, pantaloni scurți sau lungi în funcție de anotimpul în care este practicat acest sport dar și șosete, cotiere și alte apărători.

Locuri de unde să achiziționăm un echipament necesar pentru cei care joaca handbal

Echipament necesar pentru cei care joacă handbal se găsește de cumpărat în magazinele locale de specialitate, în cele amplasate în malluri, în piețe sau bazare însă pe internet cu ajutorul unui search putem descoperi o gamă mai variată de modele de echipamente pentru cei care joacă handbal, la prețuri mereu la concurență. Acest lucru se întâmplă mai ales datorită faptului că pe internet activează zilnic profesionale numeroase magazine virtuale, fiecare dintre ele încercând să își vândă marfa înaintea tuturor și punând la dispoziția clienților fideli și a celor care le calcă pragul pentru prima dată oferte tentante de preț și reduceri consistente. De asemenea, pe teritoriul țării noastre sports mall este locul oline unde veți descoperi absolut orice aveți nevoie pentru a juca handbal dar și pentru a practica oricare alt sport.


Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review