Petanca

35 produse
35 produse

Petanca, un sport pe cât de interesant pe atât de căutat în zilele noastre


Unul dintre cele mai moderne sporturi în zilele noastre este petanca. Petanca se joacă de foarte mulți ani pe teritoriul Franței fiind de asemenea un joc sportiv francez descoperit de către un patriot cu un secol în urmă. Pentru cine nu știe, pentru a juca petanca ai nevoie de 7 bile, șase dintre ele sunt împărțite în două, respectiv trei la un jucător și celelalte trei la celălalt jucător iar ultima bilă rămasă este colorată, are dimensiune mai mică și poartă denumirea de purceluș. Pe teritoriul țării noastre jocul petanca nu este atât de cunoscut, el fiind adus în țară cam de aproximativ șase ani de zile. Scopul jocului este relativ simplu, respectiv acela de a a plasa cele trei bile mari de metal cât mai aproape de cea mică de lemn denumită purceluș. Fiecare bilă care este aproape de purceluș primește un anumit punctaj, câștigând cel care ajunge primul la 13 puncte. În străinătate și mai ales pe teritoriul Franței jocul petanca este reprezentat chiar de un turneu național unde competitorii pot câștiga premii importante. Cu timpul și la noi în țară o să se organizeze astfel de turnee.

Ce putem cumpăra din comerț pentru a juca petanca

Dacă suntem profesioniști în jocul petanca sau dacă dorim doar să îl încercăm, în comerț găsim de achiziționat articole utile speciale pentru acest joc. Astfel, putem cumpăra bile de petanca, bila purceluş, cercuri pliabile sau fixe, genți în diferite modele pentru așezarea bilelor de petanca, ruletă pentru măsurare, seturi de întreținere a bilelor etc Trebuie menționat faptul că este foarte important ca pentru acest sport să se achiziționeze doar bile de calitate, indiferent de prețul lor. Şi la noi în magazin găsiți de achiziționat absolut orice aveți nevoie pentru a juca petanca, un joc din ce în ce mai cunoscut pe plan mondial.

Locuri de unde putem achiziționa produse utile pentru petanca

Lucruri utile pentru petanca pot fi achiziționate din magazinele locale de profil, din cele de pe internet sau din raioanele sportive ale mall-urilor. Cu toate acestea, cei care își desfășoară activitatea zilnică profesională în acest domeniu pe teritoriul țării noastre și cei din străinătate ne recomandă să achiziționăm produse utile pentru petanca de pe internet, aici gama la aceste produse este mult mai largă, produsele de calitate și prețurile de nerefuzat. Concurența la magazinele online este mult mai mare datorită faptului că fiecare dintre ele încearcă să vândă produsele înaintea tuturor și astfel pun la dispoziția clienților fideli și a celor care le calcă pragul pentru prima dată o gamă largă de produse utile pentru petanca cu oferte de nerefuzat de genul 1 plus 1, 2 plus 1, 2 plus 2 etc sau produse cu raporturi de calitate - preț excelente.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review