Popice

12 produse
12 produse

Nu există om care sa nu iubească jocul de popice


Atât pe teritoriul țării noastre cât și peste hotare nu există persoană care să nu fi jucat măcar o dată popice. Acest joc este extrem de popular și în România, tocmai acesta fiind și motivul principal pentru care majoritatea mallurilor din țară au deschise în sălile lor de agrement și o sală de popice. Acest sport este unul dintre cele mai populare sporturi pe plan mondial, istoria lui începând cu câteva secole în urmă. Pentru a juca popice trebuie să ai o țintă bună și să știi regulile principale. Scopul este de a doborâ cele 9 jaloane de lemn care prezintă o formă cilindrică și sunt așezate în formă de romb. Denumirea de popice vine chiar de la aceste jaloane și scopul acestui sport este de a arunca o bilă specială spre aceste jaloane și de a doborâ cât mai multe pentru a primi un punctaj cât mai ridicat. Bila este extrem de importantă la popice, aceasta trebuind să fie de calitate superioară, să fie fabricată din poliuretan în combinație cu plastic, alături de rășină de la diferite tipuri de lemne. De asemenea este extrem de importanta și pista, aceasta trebuie să fie foarte bine întreținută.

De ce avem nevoie pentru a practica popice

Pentru a juca popice nu avem nevoie de o vestimentație specială însă nu putem practica acest sport cu articolele de încălțăminte pe care le avem în dotare. Astfel, pentru a juca popice cei care au astfel de săli trebuie să pună la dispoziția jucătorilor o pereche specială de pantofi de popice, aceștia fiind special concepuți pentru ca acest sport să se joace perfect, pantofii de popice nealunecând pe pistă. De asemenea avem nevoie de o bilă de popice și de un set de jaloane dacă vrem să practicăm acest sport și acasă, palete, discuri și ținte, ruletă pentru măsurare etc La noi în magazin găsiți de achiziționat absolut tot ce aveți nevoie pentru a juca popice.

Locuri de unde putem cumpăra cele mai bune articole pentru a jucat popice


Pentru a jucat popice avem nevoie de articole de calitate superioară dar în același timp și de prețuri mici la achiziționarea lor. Astfel de obiecte pot fi achiziționate din magazinele locale de specialitate, din cele amenajate în malluri însă cea mai variată gamă de produse utile pentru a juca popice se găsește de cumpărat pe internet. Mediul online este alegerea ideală pentru cei care vor să beneficieze de un raport calitate - preț cât mai bun la articolele utile pentru a juca popice. Magazinele virtuale sportive sunt mereu la concurență, fiecare dintre ele încearcă să își vândă produsele înaintea tuturor și astfel pun la dispoziția clienților o gamă variată de produse la cele mai bune prețuri la articole sportive.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review