Squash

55 produse
55 produse

Squash, un sport care din păcate nu prea este apreciat pe teritoriul țării noastre


Squash este un sport practicat de către cei care locuiesc în străinătate, pe teritoriul țării noastre această activitate fizică nefiind atât de apreciată preum este în celelalte colțuri din lumea întreagă. Acest lucru este total greșit, squah fiind o activitate fizică sportivă care ne ajută să ne menținem sănătatea organismului, să slăbim câteva kilograme și mai ales să ne întreținem din punct de vedere fizic. În plus, squah este și este un sport captivant încă din primele momente în care am început să îl practicăm. Istoria acestuia datează cu aproximativ 200 de ani în urmă, în ultimii 10 ani fiind cunoscut cât de cât și în România. Acest sport este recomandat chiar și de către medici persoanelor care vor să slăbească dar care nu vor să apeleze la diete drastice, squash ajutând la eliminarea aproximativ a 1.000 de calorii în nici mai mult nici mai puțin de 60 de minute. Conform unor sondaje făcute de către revista Forbes, squash este considerat cel mai sănătos sport din lume. Este un sport foarte distractiv care se joacă în echipe de câte doi sau patru oameni la dublu fiind o activitate fizică atât sănătoasă cât și de recreere dar și de socializare. Originile acestui sport își au locația în Marea Britanie, mai exact în apropiere de Londra. În Anglia acest sport este foarte important din anul 1830 și până în zilele noastre existând adevărate competiții de amatori și de profesioniști care joacă squah.


De ce echipament și accesorii avem nevoie pentru a juca squash


Pentru a juca squash avem nevoie doar de câteva lecții și de un echipament precum și de accesorii adecvate. Astfel, atunci când vorbim despre echipament și accesorii pentru a juca squah ne referim în general la - rachetele de squash care sunt asemănătoare celor cu ajutorul cărora se joacă tenisul, huse de protecție pentru acestea, cordaje, rucsacuri în care putem transporta absolut orice avem nevoie pentru a practica acest sport, articolele de îmbrăcăminte - încălțăminte și accesoriile aferente acestora conform anotimpului în care practicăm această activitate fizică, o minge de squash, un grip, ochelari de protecție și multe altele care se găsesc de achiziționat în toate magazinele sportive din lumea întreagă


De unde putem cumpăra tot ce avem nevoie pentru a juca squash


Pe teritoriul țării noastre și mai ales în străinătate activează zilnic profesional numeroase magazine sportive care pun la dispoziția clienților pasionați de sportul squash o gamă variată de modele la echipamente și accesorii pentru practicarea acestei activități fizice. Pe teritoriul țării noastre accesorii și echipamente pentru a juca squash se găsesc de cumpărat în magazinele locale de specialitate, în unele malluri din orașele mari însă cea mai variată gamă de modele la aceste produse sportive se găsește prin intermediul unui search pe internet. În România sports mall este unul dintre magazinele sportive care pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse sportive pentru jucarea oricărui sport, inclusiv pentru practicarea squash-ului. În plus, conform părerilor clienților care au cumpărat deja de aici raportul calitate - preț practicat de către cei de la sports mall este unul foarte bun.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review