Rugby

167 produse
167 produse

Rugby, un sport special pentru bărbați dar apreciat și de femei


Unul dintre cele mai apreciate sporturi de către persoanele de gen masculin este rugby. Acesta este apreciat în aceeași măsură și de către femei însă sunt foarte puține persoane de gen feminin care îl practică deoarece pentru a juca rugby îți trebuie forță. Nu oricine iubește acest sport datorită faptului că implică un anumit contact fizic dar în același timp este și un sport violent. Rugby este un sport de echipă care are multe reguli, acesta fiind și motivul principal pentru care există mai multe tipuri de rugby. Sevens Rugby este un sport olimpic și alte variante ar fi rugby de plajă sau cel pe apă. Istoria acestui sport începe în Marea Britanie la începutul secolului al 19-lea, pe atunci nefiind atât de apreciat precum este astăzi. Rugby implică un joc de două echipe, meciul durând aproximativ 80 de minute și fiind format din două părți de 40 de minute. Echipa câștigătoare este aceea care înscrie cât mai multe puncte la sfârșitul meciului. Pentru a juca un meci de rugby perfect este absolut necesar ca terenul, gazon sau iarbă, să fie într o stare perfectă de întreținere, în caz contrar jucătorii se pot răni.

De ce echipamente avem nevoie pentru a juca rugby

În cazul în care practicăm rugby știm deja că avem nevoie de un echipament special. În cazul în care abia acum începem să practicăm rugby, trebuie să știm că avem nevoie de un echipament special. Cele mai important sunt bilele de rugby, aceastea având și denumirea de bole. Ele trebuie să fie confecționate dintr-un material cât mai rezistent posibil, în general din piele naturală sută la sută. Articolele de vestimentație și accesoriile de modă sunt și ele importante. Astfel, pentru a juca rugby avem nevoie de o cămașă de rugby cu denumirea și de suport pentru umăr, acest suport pentru umăr este foarte important pentru ca jucătorii să nu se rănească în timpul meciului. Nu trebuie uitat nici de muștiucul pentru dinți care protejează dantura jucătorilor. Printre alte echipamente de rugby ce pot fi cumpărate din comerț menționăm - mănușile, adidașii, geanta pentru mingi, jambierele sau compresele de gheață.

De unde putem cumpăra articole utile pentru rugby

Pentru a juca rugby avem nevoie de câteva articole absolut necesare. Acestea pot fi achiziționate din magazinele de specialitate sportive din marile orașe din țară sau din unele raioane ale mallurilor însă cea mai variată gamă la această produse se găsește prin intermediul căutării pe internet. Mediul virtual abundă de magazine online care pun la dispoziția clienților o gamă variată de articole utile pentru sportul rugby la prețuri concurente datorită faptului că fiecare magazin în parte încearcă să își vândă produsele înaintea tuturor.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review