Airsoft

850 produse
850 produse

Airsoft, un sport perfect pentru eliberarea stresului


Un sport care în unele țări din străinătate este recomandat chiar și de către doctori este airsoft. Acest sport este preferat în general de către persoanele de genul masculin și mai ales de către adolescenți datorită faptului că airsoft este un sport care implică strategia militară, jucându-se cu replici ale armelor adevărate, veridice până la cel mai mic detaliu. Aceste arme utilizează bile solide confecționate din plastic, în dimensiuni micuțe însă care la o distanță foarte mică pot provoca durere. Totuși airsoft este un sport foarte sigur, neexistând până acum reclamații în privința lui. În plus, airsoft este un prilej excepțional de a vă demonstra calitatea de fairplay în fața celorlalți participanți. Acest lucru se întâmplă deoarece în momentul în care se trage cu armele Airsoft bilele acestora nu lasa urme celor răniți fiind necesar ca aceștia să confirme că au fost răniți. Abia apoi lovitura este considerată a fi validă.
Airsoft este un joc în care trebuie să participe măcar doi jucători, care să fie echipați corespunzător și care vor să simuleze un conflict intru-un spațiu ferit de ochii lumii, cu o locație special amenajată în acest sens. Se discută despre un spațiu privat unde se poate practica airsoftul deoarece din punct de vedere legal este interzis să se utilizeze arme Airsoft în locații publice. De altfel și persoanele care își doresc să dețină acasă arme Airsoft, replici ale armelor adevărate legal le este interzis să le afișeze publicului. De asemenea participanții la jocurile Airsoft sunt obligați să respecte câteva reguli stricte, să poarte echipamentul corespunzător, organizatorii jocului fiind obligați să impună reguli pentru siguranța participanților dar și să aibă câteva măsuri de precauție în cazul în care se întâmplă accidente. Acesta este și motivul principal pentru care Airsoft este un joc permis și minorilor.


Care este echipamentul Airsoft

necesar oricărui jucător
În primul și în primul rând trebuie să știți ca înainte să jucați Airsoft trebuie să aveți măcar echipamentul de bază care include o replică Airsoft ce imită perfect o armă adevărată împreună cu consumabilele acesteia, o mască special concepută în acest sens și o pereche de ochelari de protecție, precum și haine de schimb. Veteranii acestui joc știu deja că cele expuse mai sus fac parte din echipamentul minim de care are nevoie orice jucător insa au achiziționate din comerț și alte accesorii care se găsesc de cumpărat, special concepute pentru ca jocul Airsoft să fie mai interesant și să îi facă invidioși pe ceilalți participanți ai jocului. Atunci când vorbim despre alte echipamente si accesorii pentru airsoft ne referim în general la consumabile, accesorii și piese de schimb.

De unde cumpărăm cele mai bune articole sportive pentru Airsoft

Airsoftul este sportul cel mai în vogă in ultimul timp. Tocmai de aceea articole sportive care se încadrează acestui sport se găsesc de achiziționat în magazinele locale de profil din marile orașe sau în unele magazine din malluri însă cea mai variată gamă la aceste articole se găsește tot prin intermediul căutării pe internet. Atât pe teritoriul țării noastre cât și în străinătate activează zilnic profesional numeroase site-uri online care pun la dispoziția clienților o gamă variată de articole sportive pentru Airsoft. Specialiștii din domeniu ne recomandă să căutăm în mai multe magazine online înainte să cumpărăm un anumit articol Airsoft deoarece prețurile po fi diferite de la caz la caz iar pe internet poți avea ocazia să beneficiezi de oferte tentante de preț în anumite magazine online dar și de reduceri bune de genul unu plus unu, doi plus unu, doi plus doi etc

Catalogul nostru aduna la un loc oferta celor mai importante magazine online de profil.


Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review