Badminton

367 produse
367 produse

Badminton, un sport uitat de mulți


Pentru cei care nu știu, badminton a fost practicat încă din antichitate. Chiar dacă nu se știe cu exactitate care dintre țări au inventat acest sport, în majoritatea orașelor mari din lumea întreagă badminton este considerat unul dintre cele mai importante sporturi. Conform unor documente găsite de către chinezi, badminton există încă din China antica. Acest sport este preferat de multe persoane datorită faptului că poate fi jucat și individual dar cel mai interesant este jocul de badminton la dublu. Acesta presupune de fapt un meci care se joacă în trei seturi, câștigătorul fiind cel care reușește să câștige două jocuri din trei. Scopul jocului este de fapt de a se ajunge la punctele 21 iar pentru a se termina jocul trebuie să existe o diferență de două puncte. În cazul în care se ajunge la o egalitate, câștigătorul este cel care câștigă 30 de puncte. Pentru a se juca badminton este necesar și un arbitru care aruncă în sus o monedă ce dă un avantaj câștigătorului de a alege între teren și serviciu. Acest joc nu este deloc greu și este din ce în ce mai practicat in marile țări din lumea întreagă, în România nefiind atât de mult apreciat.

Care sunt produsele necesare practicării sportului badminton

Pe teritoriul țării noastre mai ales în capitală au apărut multe săli de joc unde se practică badminton. Doritorii trebuie să știe că înainte să practice acest sport trebuie să aibă în dotare un echipament adecvat precum și accesoriile aferente acestuia. Atunci când discutăm despre produsele necesare practicării sportului de badminton ne referim în general la un compleu sport de vară sau mai gros, ales in functie de anotimp, la o pereche de adidași sau teniși comozi cu talpa cât mai joasă și flexibilă, o rachetă de badminton, la un set de fluturași, accesorii pentru delimitarea terenului, cordaje, huse pentru rachetă etc Fără măcar jumătate din cele expuse mai sus nu se poate juca un meci de badminton original.

De unde cumpărăm articole utile pentru un meci de badminton

Articole utile pentru un meci de badminton pot fi cumpărate din unele magazine de specialitate din marile orașe amplasate în malluri, din cele locale de profil însă cea mai mare ofertă la aceste produse pentru badminton o să le descoperiți tot online. Pe internet activează zilnic profesional numeroase magazine virtuale la concurență continua, magazine care încearcă să își vândă marfa înaintea tuturor și care pun la dispoziția celor care le calcă pragul o gamă variată de articole utile pentru un meci de badminton perfect, toate la un raport calitate - preț excelent datorită concurenței dintre magazine. In plus, pe internet este locul unde puteți beneficia de oferte tentante de preț dar și de reduceri de genul 1 plus 1, 2 plus 1, 2 plus 2 etc rămânând la latitudinea dumneavoastră ca și cumpărători care este cel mai bun magazin virtual de unde puteți cumpăra articole utile pentru practicarea sportului badminton.Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review