Caiac / Canoe

207 produse
207 produse

Majoritatea celor care iubesc apa practică caiac / canoe


La începutul secolului al 19-lea își intră în drepturi sportul caiac / canoe. Denumirea vine de la o grupare de sporturi nautice ce utilizează diferite tipuri de vâsle nefixate, caiac / canoe practicându-se doar cu ajutorul unor ambarcațiuni ușoare. Diferența dată de către caiac / canoe în fața altor sporturi nautice este poziția vâslașului, acesta stând în barcă și nu pe barcă cum se întâmplă de obicei la alte sporturi de apă. Caiac / canoe implică de fapt două ambarcațiuni ușoare care poartă aceleași denumiri respectiv caiac și canoe, cu ajutorul cărora se practică aceste sporturi nautice. În funcție de ambarcațiunea aleasă, respectiv caiac sau canoe trebuie să știți că există reguli total diferite la fiecare dintre ele. Nu oricine poate practica caiac / canoe. Cei care își desfășoară activitatea zilnică profesională în acest domeniu pe teritoriul altor țări din lumea întreagă le recomandă părinților să își pregătească copiii pentru practicarea acestui sport încă de pe la 14 ani, mai ales pentru cei care vor să practice caiac. În cazul sportului canoe, copiii pot depăși vârsta de 14 ani înainte de a începe practicarea acestuia. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că pentru a practica caiac / canoe îți trebuie o rezistență fizică excelentă, precizie în execuție, coordonare în mișcări și foarte multă forță, precum și rapiditate.

De ce produse avem nevoie pentru a putea practica caiac / canoe

În funcție de vârsta pe care o avem, dacă suntem femei sau bărbați avem nevoie de câteva produse speciale pentru a practica caiac / canoe, după cum urmează - un echipament special din punctul de vedere al vestimentației, articole de încălțăminte speciale, un rucsac pentru caiac / canoe fabricat din material care să nu absoarbă apa, mănuși speciale atât pentru canoe cât și pentru caiac, carabiniere, corzi elastice, cuțite speciale, huse etanșe pentru telefonul mobil în cazul în care îl transportați peste tot cu voi, mai ales atunci când practicați acest sport și multe alte echipamente ce sunt necesare pentru ambarcațiuni. Este foarte important să știți că atât caiacul cât și canoe sunt sporturi total diferite și pentru practicarea lor implicit este nevoie și de echipamente diferite.

Locuri de unde să cumpărăm echipament pentru practicarea caiac / canoe

În momentul în care facem parte din categoria sportivilor de caiac / canoe trebuie să avem în dotare un echipament vestimentar de calitate dar și un echipament special pentru ambarcațiuni. Aceste echipamente speciale pot fi achiziționate din magazinele locale de profil amplasate în marile orașe din țară sau din unele magazine amenajate în malluri însă cea mai diversificată gamă poate fi descoperită pe internet prin intermediul căutării. În mediul online puteți să beneficiați de oferte tentante de preț la aceste echipamente de caiac / canoe, mai ales în timpul anotimpului rece. În plus, aici este locul unde gama este extrem de diversificata, magazinele sunt la concurență continuă, fiecare dintre ele încercând să își vândă marfa înaintea tuturor și punând la dispoziția clienților fideli și mai ales a celor care le calcă pragul pentru prima dată echipamente de caiac / canoe de cea mai buna calitate la prețuri mici.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review