Dans

109 produse
109 produse

Dans, un sport cu mai multe ramuri, apreciat în aceiași măsură atât de femei cât și de bărbați


Există contradicții în privința faptului daca dansul poate fi sau nu considerat un sport. Definiția sportului fiind totuși orice activitate fizică care te ajută sa îți dezvolti armonios corpul, să faci mișcare și să excelezi în acel domeniu, putem așadar să considerăm ca și dansul este un sport cu toate ramurile lui. Dansul ca și sport se împarte în două tipuri - dansuri de societate și dansuri latino. Dansurile de societate la rândul lor sunt împărțite în două categorii, respectiv în dansul de salon și cel latino. Dansurile latino includ samba, cha-cha, rumbo, jive si merengue, în timp ce dansul de societate include tangoul, foxtrot, vals lent si valsul vienez. Dansul latino este considerat un sport în adevăratul sens al cuvântului datorită faptului că se organizează competiții pe baza lui. Aceste concursuri de dans latino se bazează doar pe perechi nefiind dansuri individuale. Dansul sportiv a apărut în anul 1971 și de atunci și până astăzi este apreciat de toată lumea indiferent dacă vorbim despre sexul masculin sau cel feminin, indiferent de vârstă sau de situația materială. Mai ales în străinătate se organizează lunar competiții acerbe de dans sportiv, câștigătorii fiind perechea care dansează cel mai bine iar premiul câștigat, unul pe măsura așteptărilor.

Ce produse putem cumpăra pentru cei care practică dans

Dansul poate fi practicat de la cele mai mici vârste, echipamentul de dans pentru copii fiind extrem de colorat, prezentându-se in diferite modele și culori. De asemenea și echipamentul de dans pentru adulți este unul frumos din punct de vedere estetic. In funcție de tipul de dans practicat de fiecare în parte și articolele de încălțăminte diferă. Atunci când vorbim despre produse pentru cei care practică dans, lista este destul de diversificată. În general, cele mai comune produse pentru dans exceptând vestimentația sunt - poante şi dresuri pentru cei care fac balet, geantă sau rucsac pentru transportat cele necesare dansului, jambiere de gleznă și de picior, accesorii de prins părul fetelor etc

Locuri de unde putem achiziționa cele mai bune si mai ieftine articole de dans

Articole utile pentru dans se găsesc de cumpărat în micile magazine de profil din oraşe, in piețe sau bazare însă articole utile pentru dans cu adevarat ieftine se găsesc tot pe internet. În mediul online activează zilnic profesional numeroase magazine virtuale care pun la dispoziția clienților o gamă variată de astfel de produse la costuri mereu la concurență datorită faptului ca oferta este vastă pe toate site-urile. De altfel si pe sports mall găsiți de cumpărat absolut orice aveți nevoie pentru dans si multe altele, toate puse la vânzare cu un raport calitate - preț excelent.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review