Box

2 produse
2 produse

Boxul, un sport considerat de unii o activitate barbară


Boxul mai poartă și denumirea de pugilism fiind unul dintre cele mai cunoscute sporturi la nivel mondial la ora actuală. Atât în țară cât și peste hotare, boxul este considerat unul dintre cele mai interesante sporturi destinat în special persoanelor de gen masculin însă poate fi practicat și de către femei la categoria ușoară. Originile boxului încep chiar din epoca preistorică, acesta fiind cel mai străvechi sport marțial. Boxul implică doi concurenți cu aceeași greutate care își dau pumni unul altuia în câteva reprize, câștigătorul fiind cel care reușește să îl pună jos pe adversar, acesta nereușind să se mai ridice până în momentul în care arbitrul numără până la 10. Reprizele de box poartă denumirea de runde iar câștigătorul este desemnat în urma unor puncte date de către juriu concurentului care aplica cele mai bune lovituri adversarului său. În străinătate și în România se practică boxul amator pe lângă cel profesionist. Boxul amator are propriul lui campionat mondial fiind un sport olimpic. Pentru a nu fi considerat un sport foarte violent, boxul se joacă doar cu mănuși și este supus câtorva reguli și reglementări care nu pot fi încălcate de către concurenți altfel riscându-se ca aceștia să fie eliminați din competiție. În concluzie, boxul este un sport apreciat atât de către bărbați cât și de către femei fiind un sport de supremație practicat în toate țările din lumea întreagă.

Ce articole sunt utile pentru a putea practica box

Veteranii acestui sport știu deja că este foarte important să dețină echipamentul perfect pentru practicarea acestui sport. Dacă totuși sunteți un amator în box, în comerț găsiți de achiziționat articole utile pentru cei care sunt la început de drum în ale boxului. Astfel, atunci când discutăm despre produse utile pentru cei care practică box ne referim în general la - mănușile de box, un set punching Ball perfect pentru a fi amenajat acasă și a se face la el antrenamente separate, un șort, un tricou și absolut orice alt echipament de îmbrăcăminte - încălțăminte este necesar practicării boxului atât pentru femei cât și pentru bărbați, un bidon pentru apă, protecții pentru genunchi sau tibie și mai ales pentru dinți, sacuri de box, protecții glezne, elastice pentru antrenamente, scuturi curbate și mai ales căști de box. Fiecare jucător de box trebuie să dețină în portofoliul personal măcar jumătate dintre cele expuse mai sus Acestea fiind articole must - have pentru cei care practică acest sport.

De unde cumpărăm produse utile pentru box

Produse utile pentru boxe pot fi achiziționate din magazinele locale de profil ori din unele magazine amplasate în malluri însă cea mai mare ofertă se găsește de achiziționat prin intermediul căutării pe internet. Mediul virtual este locul perfect pentru achiziționarea acestor produse, internetul fiind locul unde o să descoperi o gamă diversificată de produse utile destinată sportivilor de box. În plus, pe internet puteți beneficia de reduceri substanțiale de preț în anumite perioade ale anului dar și de oferte tentante de genul 1 plus 1, 2 plus 1, 2 plus 2 etc De asemenea și la noi găsiți de cumpărat produse utile pentru box dar și pentru absolut orice alt sport practicați.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review