Kite Surfing

77 produse
77 produse

Kite surfing - un sport din ce în ce mai apreciat în România, mai ales la malul mării


Kite surfing este un sport apreciat de mulți ani în toate colțurile lumii, mai puțin pe teritoriul țării noastre. Chiar și așa, în ultimul timp din ce în ce mai mulți oameni din România pasionați de sport aleg kite surfing ca și activitate fizică practicată la sfârșit de săptămână în sezonul cald la malul mării și nu numai. Cu denumirea și de kite boarding, acest sport se practică la suprafața apei, combinând în același timp mai multe activități sportive precum gimnastica, zborul cu parapanta, navigarea cu barca, wind surfing sau wake boarding. Cursurile de kite surfing în România se organizează în general în locuri unde bate vântul, aceasta fiind principala cerință pentru ca acest sport să se desfășoare în mod perfect. Pentru a putea practica kite surfing ai nevoie de o placă pe care să te urci, vânt cât cuprinde și un zmeu pe care trebuie să îl ții foarte bine în mâini. Totuși, vântul este cel mai important deoarece acesta te ajută să poți zbura plutind la suprafața apei și este foarte important ca atunci când te apuci de kite surfing să apelezi la instrucțiunile, sfaturile și recomandările unui instructor calificat care te ajută să fii cel mai bun în sportul pe care îl practici. Kite surfing este un sport greu ce nu poate fi practicat de oricine, condiția principală fiind să fii un înotător foarte bun înainte să te apuci de acest sport pe apă.

De ce echipament avem nevoie pentru a practica kite surfing

Dacă suntem curioși cu ce se mănâncă acest sport sau dacă vrem să devenim sportivi profesioniști de kite surfing avem nevoie de un echipament adecvat. În momentul în care discutăm despre un echipament adecvat pentru kite surfing, ne referim în general la placa de surf dar și la zmeul pe care îl ținem în mână, mai ales zmeul necesitând să fie fabricat din materiale de calitate astfel încât să nu se rupă la primele adieri de vânt. În al doilea rând, în comerț găsim de achiziționat articole vestimentare și accesorii ale acestora dar și papuci de apă pentru kite surfing, căști de kite surfing, genți de transportat zmeul, huse pentru transportare a plăcii de surf, aripi, husa pentru aripi, pompe pentru umflarea acestora, mânere pentru zmeu, sfori etc

Locuri de unde putem cumpăra un echipament adecvat pentru kite surfing

Echipament special pentru kite surfing se găsește de cumpărat în magazinele de specialitate din marile orașe, în unele amplasate în malluri, în piețe sau bazare însă pe internet gama la aceste articole este mult mai diversificată și modelele mult mai interesante. Datorită faptului că aici activează zilnic profesional numeroase magazine virtuale, implicit și reducerile sunt mult mai mari și ofertele de preț mai tentante. Și la noi găsiți de cumpărat echipamente adecvate pentru cei care practică kite surfing dar și multe altele necesare pentru practicarea oricărui alt sport.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review