Polo

59 produse
59 produse

Polo, un sport iubit atât de către copii cât și de către adolescenți și adulți


Unul dintre cele mai populare sporturi pe plan mondial este polo. Acesta este iubit atât de către copii cât și de către adolescenți și adulți indiferent dacă sunt de gen feminin sau masculin. Polo este un sport destinat celor care iubesc apa fiind o activitate nautică. Polo este unul dintre cele mai vechi sporturi din lume fiind un sport mondial. Istoria lui începe în anul 1900, acesta fiind și momentul în care polo a fost brevetat drept un sport olimpic. Pentru a juca polo trebuie să știi să înoți foarte bine dar în același timp să dai dovadă și de spirit de echipă, acest sport fiind unul care se joacă în grupuri. Marea Britanie este cea care a descoperit sportul polo pe apă în anul 1876, britanicii organizând un teren pe diguri și jucând pentru prima dată polo pe apă, un sport nou care a prins repede contur. Sportul constă în alcătuirea a două echipe, fiecare dintre ele presupunând câte șapte jucători, șase dintre ei fiind jucători atacanți iar ultimul fiind portar. Portar este singurul om din echipă care are dreptul să atingă cu două mâini mingea de polo sau să atingă piscina până la fund, cu toate că regula principală este ca portarul să nu depășească partea de mijloc a terenului. Polo este un sport asemănător handbalului, singura diferență fiind ca terenul este pe apă.

De ce avem nevoie pentru a juca polo

Pentru a practica polo avem nevoie în primul rând să știm foarte bine să înotăm și să avem spirit de echipă. În al doilea rând avem nevoie de o vestimentație pe măsură, respectiv de articole de îmbrăcăminte și accesorii confecționate din materiale speciale care nu absorb apa și care se usucă foarte repede. De asemenea, pentru a juca poli este nevoie de o minge specială care se găsește de achiziționat în absolut orice magazin sportiv care are încadrate în cataloagele sale și articole utile pentru polo. De altfel, avem nevoie și de un halat de polo pe care să îl luăm pe noi atunci când ieșim din apă și de șlapi. În categoria alte lucruri utile pentru a juca polo mai enumerăm - casca pentru polo, poarta și costumele de baie.

De unde achiziționăm cele mai bune produse pentru a juca polo

Produse utile pentru a juca polo se găsesc de achiziționat în magazinele locale sportive, în cele amplasate în malluri, în piețe sau bazare însă cea mai variată gamă de produse utile pentru a juca polo și în același timp și cele mai ieftine dar și de calitate se găsesc de cumparat prin intermediul căutării pe internet. Mediul virtual este locul perfect pentru a achiziționa astfel de produse, magazinele online punându-ne la dispoziție o gamă variată de articole utile pentru polo, produse cu oferte tentante de genul 1 plus 1, 2 plus 1, 2 plus 2 și reduceri mari. De asemenea și la noi găsiți de cumpărat absolut orice aveți nevoie pentru a practica polo pe apă.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review