Medalii

17 produse
17 produse

Medalii pentru sportivii de performanță și nu numai


Oricine știe că în momentul în care practicăm un sport de performanță cel mai râvnit lucru este o medalie sau chiar mai multe dacă se poate. Tocmai de aceea fiecare dintre noi, sportivii profesioniști, muncim încă de la cele mai fragede vârste pentru a ajunge la performanța de a câștiga una sau mai multe medalii în domeniul sportiv în care activăm și chiar dacă unii dintre noi nu reușim să câștigăm o astfel de medalie, niciodată nu renunțăm.

Trebuie să știți că în zilele noastre medaliile nu mai sunt acordate doar sportivilor de performanță ci chiar și celor amatori, pentru a-i încuraja să meargă mai departe și să nu renunțe la primul obstacol întâmpinat. De asemenea există magazine care confecționează medalii din anumite materiale nevaloroase dar care nu ruginesc, medalii care se pot înscripționa după bunul plac și pot fi date în dar persoanelor dragi din viața noastră precum șefilor, colegilor, părinților, prietenilor etc .

Medaliile adevărate însă sunt acordate sportivilor de performanță, ele sunt fabricate din materiale de valoare precum aur, argint, platină sau bronz sunt de mai multe tipuri, modele și mărimi, alese în funcție de pretențiile pe care le au antrenorii atunci când le comandă.

Ce tipuri de medalii există și de unde le putem cumpăra


În cazul în care dorim să cumpărăm medalii pentru persoanele dragi din viața noastră ca și decor sau pentr a fi înrămate, ele pot fi cumpărate din raioanele amplasate în malluri, magazine speciale care se ocupă cu comercializarea lor și inscripționarea la comandă conform dorințelor fiecăruia. Dacă suntem antrenori și dorim să îi atestăm calitățile sportive profesionale unui anume sportiv, trebuie să apelăm la magazine speciale de încredere din țară și din străinătate, magazine de profil care le comercializează, oferind în același timp și inscripționarea lor.

Se găsesc de cumpărat medalii confecționate din argint, aur, platină sau bronz dar și funde în diferite culori de care urmează să fie agățate medaliile respective. În general, fundele pentru medalii prezintă steagurile țărilor în care activează profesional sportivul căruia îi sunt atestate meritele cu ajutorul unei medalii. Și la noi găsiți de achiziționat medalii confecționate din aur, argint sau bronz dar și funde de diferite mărimi care reprezeintă diferite steaguri din lumea întreagă, toate cu un raport calitate – preț special mai ales pentru clienții fideli.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review