Mers sportiv - Hiking

168 produse
168 produse

Mers sportiv / hiking, pentru picioare frumoase


Activitatea de mers sportiv / hiking nu mai este de multă vreme un sport, ci un stil de viață pentru majoritatea dintre noi. Cu denumirea și de sport recreațional, mersul sportiv implică doar funcțiile locomotorii care te pot ajuta să îți menții o stare de bine în general dar și să îți influențezi performanța sportivă în bine, indiferent de tipul sportului pe care îl practici la nivel profesionist. Pe teritoriul țării noastre jogging-ul și-a câștigat mai multă popularitate în rândul celor care fac mișcare zilnică însă trebuie să știți ca doctorii din lumea intreagă le recomandă pacienților suferinzi de orice boală să practice cât mai mult mers sportiv, acesta aducând doar avantaje si nu necesită deloc mult efort fizic. Pentru cine nu știe, mersul sportiv este de mai mule tipuri, respectiv – hiking, mers nordic, race walking, mersul desculț, scrambling, mersul cu spatele etc însă majoritatea dintre noi practicăm mersul sportiv clasic sau hiking. Denumirea de hiking vine de fapt de la drumeții, activitatea sportivă în sine implicând de fapt o activitate outdoor în care sportivii exporează zone necunscute, în general rurale, deplasându-se la pas mai rapid pe anumite distanțe mai mici sau mai mari în funcție de zona ce urmează să fie explorată.

De ce echipament avem nevoie pentru a putea practica mers sportiv / hiking

Atât sportivii profesioniști de hiking / mers sportiv cât și cei amatori au nevoie de un echipament adecvat pentru a putea practica aceste sporturi, echipamente ce trebuie alese în funcție de anotimpul în care vă aflați. Astfel, dacă sunteți în sezonul rece trebuie să vă cumpărați un costum pentru mers sportiv / hiking confecționat din materiale calduroase dar în același timp și comode iar dacă este vară aveți nevoie de un echipament care să vă țină răcoare. În general, în momentul în care discutăm despre echipament adecvat de mers sportiv / hiking, ne referim la – articolele de îmbrăcăminte – încălțăminte și accesoriile aferente acestora dar și la bețe telescopice care ajută la cățărat, la un ceas cu alarmă, busolă, cronometru si mai ales cu GPS pentru a putea fi localizați în cazul în care ne rătăcim sau la diferite gadgeturi de ascultat muzică în timp ce facem mers sportiv sau hiking.

Cele mai bune magazine sportive de unde putem achiziționa produse utile pentru cei care practică mers sportiv / hiking

Produse practice pentru cei care fac mers sportiv / hiking pot fi achiziționate din magazinele locale de specialitate, din unele magazine amenajate în malluri, în piețe sau bazare însă cea mai diversificată ofertă la aceste produse și cele mai mici prețuri se găsesc tot prin intermediul unui search pe google. Mediul online este plin de numeroase magazine virtuale care pun la dispoziția clienților fideli dar și a celor care le calcă pragul pentru prima dată o gamă variată de modele la echipament pentru mers sportiv / hiking la prețuri destul de ok, ținând cont de faptul că magazinele virtuale sportive sunt la concurență continuă spre deosebire de cele locale.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review