Patinaj & Hochei pe gheata

145 produse
145 produse

Patinaj și hockey pe gheață, sporturi de iarnă interesante


Sezonul rece atrage de cu sine gerul însă și unele sporturi care sunt așteptate încă de la începutul toamnei de către pasionații sporturilor de iarnă. Patinajul artistic este din anul 1942 un sport olimpic de iarnă practicat atât în perechi cât și individual de către femei și bărbați. Patinajul artistic este unul dintre cele mai frumoase sporturi de iarnă atât din punctul de vedere al practicii de executare cât și al vestimentației avute de către concurenți. Nu oricine poate să practice patinaj artistic, acesta constând în anumite mișcări care pot fi făcute doar de către persoane cu o greutate mică dar care în același timp au un corp flexibil dar și echilibru. Patinajul artistic este un sport de iarnă destul de greu, constând în executarea de piruete și sărituri care trebuie executate perfect pentru a se putea primi punctaj maxim. De partea cealaltă stă hochei pe gheață, un sport de iarnă nu foarte apreciat pe teritoriul țării noastre însă popular pe teritoriul altor țări din lumea întreagă. Hochei-ul pe gheață este un sport de iarnă care se joacă în echipe, un sport destul de periculos și greu. Pentru a putea practica hochei pe gheață trebuie să ai o greutate măcar medie și multă forță. Și hocheiul pe gheață este un sport olimpic de iarnă, acesta jucându- se cu ajutorul unui puc și a unor crose. Hochei pe gheață este jucat în general de persoanele de genul masculin însă în unele țări din lume există și echipe de hochei pe gheață din categoria sexului frumos.


De ce avem nevoie pentru a practica patinaj și hochei pe gheață

Pentru a putea practica patinaj și hochei pe gheață avem în primul rând nevoie de o vestimentație pe măsură. Astfel, cei care practică patinajul artistic cu siguranță că trebuie să acorde o importanță maximă articolelor de îmbrăcăminte și accesoriile acestora, la patinaj artistic primindu-se puncte și pentru vestimentație. În plus, toate articolele de îmbrăcăminte și accesoriile trebuie să fie ușoare astfel încât concurenții să își poate executa mișcările în voie fără să îi incomodeze hainele sau balerinii. De partea cealaltă stă vestimentația celor care practică hochei pe gheață. Aceasta este mult mai groasă și mai grea, condiția obligatorie fiind ca jucătorii să fie protejați cu ajutorul accesoriilor de îmbrăcăminte speciale pentru coate și genunchi. În cazul în care se practică hochei pe gheață, crosele și pucul sunt articole utile. Aceste se găsesc de cumpărat în comerț în multe modele, în funcție de gusturi și preferințe. De asemenea, alte articole utile pentru patinaj și hochei pe gheață ar fi - patinele pentru gheață, paletele, casca pentru hochei, jambierele, gențile pentru transportat obiectele utile pentru ambele sporturi, protecțiile pentru lamele de la patine etc

De unde putem să cumpărăm obiecte utile pentru patinaj artistic și hochei pe gheață

Articole utile pentru patinaj artistic și hochei pe gheață pot fi achiziționate din magazinele de specialitate locale sau din cele amplasate în unele malluri din țară însă cea mai mare gamă de astfel de obiecte se găsește de cumpărat prin intermediul internetului. Mediul virtual abundă de magazine online care pun la dispoziția clienților numeroase articole utile pentru cei care practică patinaj artistic și hochei pe gheață la prețuri mereu la concurență, fiecare magazin în parte încercând să își vândă marfa înaintea tuturor și astfel punând la dispoziția clienților reduceri încântătoare de preț și oferte de nerefuzat.

Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review