Triatlon

209 produse
209 produse

Triatlon


Pentru cine nu știe, triatlon este de fapt un sport care include trei discipline – înot, alergare și ciclism. Toate aceste trei discipline la un loc includ un efort cursiv și poartă denumirea de triatlon. Nu oricine poate practica aceste discipline sportive, implicând automat fiecare dintre ele anumite tehnici. tocmai acesta fiind și motivul principal pentru care la un loc poartă denumirea complexă de triatlon. Istoria triatlonului datează din secolul al 20-lea, mai exact din anul 1920. Triatlonul a apărut pentru prima dată pe teritoriul Franței. De atunci și până astăzi au apărut tot felul de tehnici de triatlon modern existând pe plan mondial turneuri cu premii pe măsura efortului depus la triatlon de către sportivi. De asemenea și echipamentele de vestimentație s-au schimbat de a lungul timpului pentru sportivii care participă la triatlon, în zilele noastre existând o costumație specială pentru această disciplină, costumație denumită trisuit. Trebuie menționat faptul că terisuit este vestimentația specială pentru cei care practică ciclism și alergare iar pentru înot există un costum din neopren sau unul care poartă denumirea de swimskin. În plus, cei care participă la triatlon sub disciplina ciclism trebuie să prezinte ca și vestimentație o cască aerodinamică.

Ce articole din punctul de vedere al echipamentului putem achiziționa pentru triatlon

În momentul în care suntem sportiv de triatlon mai mult ca sigur știm deja de ce echipament avem nevoie pentru a practica această disciplină sportivă. În cazul în care totuși suntem la începutul practicării acestui sport, indiferent dacă facem înot, alergare sau ciclism, trebuie să prezentăm articole de îmbrăcăminte - încălțăminte și accesorii ale acestora confecționate doar din materiale special concepute pentru a rezista atunci când practicăm un sport de anduranță sau care implică un efort suprem și să evităm bumbacul, materialele sintetice și alte variații ale acestora, materiale care nu permit respirația corpului și absorb transpirația sau sunt foarte grele. În categoria de alte echipamente necesare pentru a practica triatlon ne referim în general la - un spray cremă, un bidon pe care îl putem umple cu apă și îl putem transporta peste tot cu noi, o cremă pentru protecție solară, energizante gel, comprese calde sau reci, gentuțe pentru alimente, băutură pudră, tot felul de vitamine și tablete pentru energie etc

Locuri de unde putem să achiziționăm absolut orice avem nevoie pentru a practica triatlon

Indiferent de disciplina de triatlon pe care o practicăm, trebuie să avem în dotare echipamente vestimentare dar și articole utile pentru a practica aceste sporturi. Ele pot fi achiziționate din magazinele locale de specialitate, de la raioanele amenajate în unele malluri din țară, raioane de profil însă cea mai variată gamă la aceste produse se găsește prin intermediul căutării pe internet. Numeroase magazine online pun la dispoziția clienților o gamă diversificată de modele la vestimentația pentru triatlon și nu numai, produse utile pentru executarea acestui sport la prețuri destul de mici ținând cont de faptul că fiecare magazin virtual încearcă să își vândă produsele înaintea tuturor și astfel noi ca și clienți putem beneficia de oferte consistente de preț și reduceri interesante la articole utile pentru triatlon.

Catalogul nostru sports-mall.ro reunește oferta celor mai importante magazine online de
profil, pentru ca alegerea ta să fie cât mai ușoară.


Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review