Volei

88 produse
88 produse

Volei, un sport care nu poate fi practicat de oricine


Volei este unul dintre cele mai frumoase sporturi din lume însă acesta nu poate fi practicat de oricine. Astfel, pentru a putea juca volei ai nevoie de un corp foarte bine structurat, de energie fizică și de echilibru în mișcări. Jocul de volei este unul de echipă, cele două echipe fiind separate de un fileu destul de înalt. Scopul acestui sport este unul foarte precis, respectiv acela de a trece mingea peste fileu folosindu-se doar mâinile, mingea de volei necesitând să atingă terenul advers pentru ca echipa în cauză sa fie punctată. Este foarte interesant faptul că fiecare echipă în parte are voie doar la trei încercări pentru a pasa mingea spre cealaltă echipă, în caz contrar, mingea trecând la cealaltă echipă pentru a pasa. Echipele de volei sunt compuse din 6 jucători, jucandu-se trei seturi câștigătoare din cinci. Volei este un sport relativ greu, necesitând echilibru si forță. Acesta este jucat atât de către femei cât și de către bărbați. Meciul este arbitrat de către judecători, aceştia fiind destul de stricți pentru ca jocul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

De ce echipament avem nevoie pentru a juca volei

Pentru a juca volei avem nevoie în primul rând de o minge specială. Aceasta trebuie să fie confecționată din piele sintetică, pielea naturală fiind prea grea pentru a putea juca volei. În plus, într-o parte a mingii de volei există un capac flexibil care acoperă o cameră gonflabilă. Și vestimentația este importantă pentru a juca volei, aceasta necesitând să fie adecvată anotimpului în care ne găsim și la fiecare echipă în parte să fie de culoare diferită, astfel încât să se poată face diferențierea dintre echipe. În categoria de alte articole utile pentru a putea juca volei, mai enumerăm - articolele de încălțăminte, șosetele, diferite mingi, un set de stâlpi, unul de fileu etc

De unde putem cumpăra tot ce avem nevoie pentru a juca volei

Pentru a juca volei avem nevoie de un echipament vestimentar specific dar și de alte lucruri utile practicării acestui sport. Toate aceste produse pot fi cumpărate din magazinele locale de profil din marile orașe, de la diferite săli de sport sau de pe internet. Specialiștii din domeniu ne recomandă să căutăm în mai multe magazine locale sau online înainte de a cumpăra accesoriile dorite pentru volei, existând cazuri în care pe internet putem beneficia de cele mai bune oferte din punctul de vedere al raportului calitate - preț. De altfel, produsele sportive care se găsesc de cumpărat pe internet sunt mai multe iar prețurile mult mai mici spre deosebire de cele practicate în magazinele locale de specialitate.

Catalogul nostru sports-mall.ro reunește oferta celor mai importante magazine online de
profil, pentru ca alegerea ta să fie cât mai ușoară.


Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review