Zumba

0 produse

Zumba, o activitate fitness practicată mai ales de către persoanele de gen feminin


Unul dintre cele mai moderne sporturi ale momentului este zumba. Această activitate fizică este practicată în general de către persoanele de gen feminin și mai puțin de către bărbați. Cu toate acestea, trebuie să știți că și persoanelor de gen masculin le este recomandat să practice zumba pentru a li se dezvolta armonios corpul și musculatura. Zumba este un trend al gimnasticii aerobice care își are originile destul de moderne, prima oară apărând în America de Sud. Zumba este o activitate fizică recomandată atât bărbaților cât și femeilor, mișcare care are la bază muzica latină, mișcarea fiind inventată chiar de către un columbian. Astfel, această activitate fizică este de fapt o combinație între gimnastică aerobică și dans. Din punctul de vedere al dansului folosit la zumba acesta este din toate genurile respectiv atât hiphop, samba, dance, latino și chiar rock. În funcție de experiența pe care o are grupa care practică zumba, mișcările pot fi mai lente sau mai rapide, toate în combinație cu stretching.


Zumba este o activitate fizică care se desfășoară în echipe și tocmai de aceea este foarte important să iubești sporturile care nu sunt individuale și de altfel, să ai o bună dispoziție în majoritatea timpului. În plus, zumba nu este un sport strict astfel încât dacă ești la începutul aceste activitati fizice nu trebuie să îți faci griji dacă uiți pașii coregrafiei doarece poți oricând să o iei de la început fără să fii apostrofat în acest sens. Pentru a reuși toate mișcările de dans și fitnes la zumba, mai întâi de toate instructorii încep antrenamentul de zumba cu exerciții de încălzire timp de minim 10 minute. În concluzie, oricine poate practica zumba indiferent dacă exercițiile sunt de natură mai lentă sau mai rapidă, cel mai important fiind să ai mereu bună dispoziție.


Ce putem cumpăra din comerț pentru a practica zumba

Cei care practică zumba mai întâi de toate trebuie să fie atenți la articolele de îmbrăcăminte - încălțăminte și accesoriile aferente acestora. Astfel, pentru a executa această mișcare fizică trebuie să deții articole de îmbrăcăminte - încălțăminte și accesorii lejere, toate fabricate din materiale de foarte bună calitate care nu absorb transpirația și care în același timp îți acordă flexibilitate corpului. În categoria alte articole utile pentru cei care practică zumba, enumerăm - saltele, perne, accesorii pentru prinderea părului etc

Unde luăm lecții de zumba
Zumba

poate fi practicată și acasă dar asta doar după ce s-au luat lecții în prealabil cu un instructor autorizat în acest sport. Lecții de zumba pot fi luate la sălile de sport din marile orașe însă dacă dați un search pe internet puteți beneficia de lecții de zumba cu oferte tentante și reduceri de preț în funcție de locația dumneavoastră. Pe teritoriul țării noastre sports mall este unul dintre magazinele sportive virtuale care pune la dispoziția clienților fideli și a celor care le calcă pragul pentru prima dată posibilitatea de a lua lecții de zumba cu instructori profesioniști în acest domeniu. În plus, aici prețurile practicate sunt mult mai mici spre deosebire de cele din sălile sportive din marile orașe.

Catalogul nostru sports-mall.ro reunește oferta celor mai importante magazine online de
profil, pentru ca alegerea ta să fie cât mai ușoară.


Review-uri (0 Review-uri)

Nu exista review-uri in acest moment.

Fii primul care scrie un review!

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review